SNesoid

SNesoid voor Android

Puike emulator voor Super Nintendo-games

Met SNesoid speel je op je Android-phone spellen voor de Super Nintendo, de populaire console uit de jaren '90. De gratis Lite-versie van de emulator - oftewel nabootser - laadt 'SNES-roms' van het .smc-formaat.Wanneer je SNesoid opstart, opent de... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zoekfunctie voor online rom-downloads
  • Opent zip-bestanden rechtstreeks
  • Levert exacte kloon van SNES-games

TEGEN

  • Besturingsknoppen kunnen beter
  • Hapert geregeld

Uitmuntend
8

Met SNesoid speel je op je Android-phone spellen voor de Super Nintendo, de populaire console uit de jaren '90. De gratis Lite-versie van de emulator - oftewel nabootser - laadt 'SNES-roms' van het .smc-formaat.

Wanneer je SNesoid opstart, opent de app je favoriete bestandsbeheerder (bijvoorbeeld OI File Manager of Astro File Manager). Hiermee zoek je naar het gewenste .smc-bestand op je sd-kaart. Heb je nog geen Super Nintendo-games op je mobieltje, dan vind je ze ook online met behulp van de zoekfunctie in het SNesoid-menu. SNES-roms download je vaak in zip-formaat: SNesoid opent deze rechtstreeks, zodat je niks hoeft uit te pakken.

We speelden met SNesoid zonder problemen games als Super Mario World en The Legend of Zelda. De graphics zijn optimaal, hoewel het geluid af en toe hapert. Met de emulator speel je zowel in horizontale als verticale modus. Vooral in laatstgenoemde is de besturing echter lastig. De A-, B- en pijltjesknoppen overlappen het speelscherm namelijk lichtelijk. Via de instellingen maak je ze desgewenst kleiner: dit verhelpt het probleem enigszins, maar dan liggen de knoppen weer onhandig ver uit elkaar.

Heb je zin in wat nostalgisch gameplezier? Met SNesoid speel je SNES-roms nu ook op je Android-toestel. Wil je games voor de nog oudere NES-console (Nintendo Entertainment System) spelen, neem dan een kijkje bij Nesoid.

Meeste downloads Utility games voor android

SNesoid

Download

SNesoid Lite 1.15.2

Beoordelingen about SNesoid

Promotie×